Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Scule si echipamente pe alese

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (302)

Teuri sudabile

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Ne dedicam oferirii unei game variate de teuri sudabile, proiectate si fabricate conform celor mai exigente standarde, pentru a raspunde nevoilor tale specifice in domeniul conductelor.
Teuri Sudabile - Solutia Ta Pentru Conectarea Eficienta a Conductelor
Teurile noastre sunt realizate cu atentie la detalii si sunt disponibile in diverse configuratii pentru a se potrivi perfect cerintelor tale. Indiferent ca ai nevoie de teuri egale sau reduse, suntem aici pentru a furniza piesele de care ai nevoie pentru proiectele tale industriale sau comerciale.
Variante de Teuri:
Teuri Egal - Cu trei iesiri de dimensiuni identice, teurile egale sunt ideale pentru conectarea eficienta a conductelor cu acelasi diametru. Disponibile in materiale precum ST35.8I/P235GH sau P235TR, conform standardelor DIN2615/EN10253-2, pentru dimensiuni intre DN15 si DN600.

Teuri Redus - Cu doua iesiri de dimensiuni egale si o iesire de dimensiune diferita, teurile reduse sunt concepute pentru a permite conectarea conductelor cu diametre diferite. Disponibile in aceleasi materiale si standarde ca si teurile egale, pentru dimensiuni intre DN15 si DN600.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura