Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Scule si echipamente pe alese

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (302)

Statie incarcare auto WB Icon Autostrat 7kW T2S

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1785 lei Lei
Brand
Gewiss
Out Of stock
Descriere
Va prezentam I-CON Evo Wallbox: o solutie Joinon avansata, conceputa special pentru medii private si semipublice, in conformitate cu standardul international IEC 61851-1 ed. 3. Cu un design elegant si compact, acest wallbox se integreaza cu usurinta in orice imprejurare.
Experimentati confortul functionalitatii "one-hand charge", care va permite sa conectati vehiculul fara efort. De asemenea, priza rezistenta la vandalizare asigura durabilitate si longevitate, in timp ce clasificarea IP55 garanteaza protectie impotriva prafului si a apei, facandu-l potrivit pentru diferite conditii. Rezistenta mecanica certificata IK10 ofera o aditionala robustete.
Ramaneti conectat si sub control cu conectivitate completa, sustinand aplicatia dedicata JOINON EVO. Aceasta aplicatie inovatoare permite gestionarea completa si facila a incarcarii, distributie inteligenta a sarcinii si integrarea fara probleme cu panourile fotovoltaice, utilizand energia produsa de acestea. Indiferent daca preferati modul Master/Slave sau o configuratie independenta, I-CON EVO Wallbox ofera optiuni flexibile de instalare, inclusiv montare pe perete, inglobata sau pe podea.
Experimentati viitorul incarcarii vehiculelor electrice cu I-CON EVO Wallbox, unde sofisticarea se intalneste cu functionalitatea, asigurand o experienta de incarcare fara probleme si eficienta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura